Roman Paulus vařil na Královské louce
Neopakovatelný gastronomický zážitek na jedinečném místě nabídla účastníkům akce Roman Paulus vaří na Královské louce Bouzov, kterou jsme uskutečnili přímo pod pohádkovým hradem v polovině června. Garantem kvality zážitkové gastronomie při této příležitosti byl člověk nejpovolanější – michelinský šéfkuchař Roman Paulus. Působivou kulisu akci na prahu léta poskytla lokalita našeho rezidenčního projektu.
Účastníci tak měli možnost vyzkoušet klid, komfort a soukromí, které toto malebné místo nabízí, pokochat se krásnými průhledy do okolní krajiny s dominantou hradu Bouzov. Osobní prožitek totiž slova a ani obrázky nenahradí. Součástí odpoledního setkání bylo i představení rezidenčního projektu Královská louka Bouzov, které proběhlo v již postaveném ukázkovém domě. Hlavním bodem programu však byly kulinářské speciality Romana Pauluse a jeho týmu, které účastníkům slavný šéfkuchař osobně servíroval. Atmosféru akce podtrhla špičková vína z francouzského vinařství Chateau Escot, představená zkušeným someliérem.
Rádi i vám představíme atraktivní pozemky nedaleko Olomouce a provedeme Vás ukázkovým domem. Nezdráhejte se nás kontaktovat a domluvit si termín návštěvy.
Kontakt: Petra Prchalová
prchalova@rsre.cz
+420 777 914 173
